9.5.12

MONO nedir?


bugün saat 19'da babylon lounge'da mabbas tarafından açıklanan mono, bir pozitif live etkinliği olup tek günlük dev bir festival aslında. solar beach'in kızgın kumlarından serin yıldızlarına çağıran; içine bikinini, mayonu giyip; arkadaşını, sevgilini kapıp gideceğin, sabah 10'dan ertesi sabah 5'e kadar seni ayakta tutmaya kararlı bir organizasyon.

onların tabiriyle de:
30’a yakın yerli ve yabancı sanatçı, dansetmek, DJ performansları, deniz, enerji, dubstep, kum, güneş, heyecan, electronica, tuzlu ten, ayışığı, en sevdiğin t-shirt, indie pop, temiz hava, chillwave, kahkahalar, şehirden uzak, şehrin içinde, punk, en sevdiğin gruplar, kafayı boşaltmak, gündüz sıcağı, shoegaze, salınmak, unutulmayacak anılar,lounge, akşam esintisi, brit pop, yan gelip yatmak,   arkadaşlar, tatil, yemek, daha fazla müzik, indie, çıplak ayaklarla yere basmak, zıplamak, UK garage, yakıcı güneş, keşfetmek, ıslak saç, jazz, yenilenmek ve seneye bir daha olmasını istemek..
demek.

içimden geçen geçen metric'in gerçek olduğu; the horrors, gogol bordello, oh land ve niceleriyle dolu dolu geçeceğinden emin olduğum bir -yaklaşık- 24 saat.

nasılki bahara soundgarden'la veda edeceksek yazın dibine de mono'yla vuracağız anlaşılan. sen sen ol, 30 haziran'da orada ol! istanbul'da yaz başka türlü geçmez çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder