21.1.13

someday this pain will be useful for you.


tüm bir günün kahvaltıdan ibaret olduğunu düşün. insanların hala rüyalarına bağlı olduğu, içine odaklandığı, ve etrafında dönen dünyaya tam olarak adapte olmadığını. tüm bir gününün böyle geçtiğini düşün; diğer insanların aksine, ne kahveden, ne duştan, ne de hayatta ve canlı hissettiğin anların gelmediğini düşün. zamanın bir kahvaltı olduğunu düşün. kendini daha iyi hissetmez miydin?

tüm bunları unut.

hayata bağlanmaya değer şeyleri düşün; sahip olduğunu unuttuğun bir parayı bulduğunu, uçak penceresinden doğan güneşi izlediğini, en sevdiğin müzik grubunu canlı seyrettiğini, en sevdiğin filmi, en sevdiğin kitabı, narlı portakal suyunu, yeni arkadaşlarını, eski arkadaşlarını, güzel sohbetleri, bir yabancını gülümsemesini, ilkbaharı, zaman çizgileri arasında dolaştığını, gece yarısı kumsalda oturduğunu, tembel günleri.

öncesini unut.

sustukça boyunu aşan hatalarını düşün. genzini yakan sigara dumanını ve boylu boyunca uzandığın koltuğu. insanların senin ölü veya diri olduğunu önemsemediği virajlardan kırıp direksiyonu, bilmediğin sokaklarda sonsuz aydınlıkla sarmalandığını düşün. tüm ışıkların aynı anda renk değiştirdiği ve hepsinin bir anda parmak uçlarına hücum ettiği huzurlu günleri.

sus, ve unut.


11 yorum:

  1. huzuru ışıklarda buluyorsun galiba bu aralar , beni ise tam tersine rahatsız eder.

    YanıtlaSil
  2. aslında karanlığı yaran renkli ışık çubuklarında.

    YanıtlaSil
  3. ışık çubukların hep seninle olsun o halde, kalma hiç karanlıkta.

    YanıtlaSil
  4. senin de görmeni öneririm. o an için olsa bile.

    YanıtlaSil
  5. duymamıştım bunu gayet güzelmiş.

    YanıtlaSil
  6. hangisini dinledin peki? o kadar çok var ki.

    YanıtlaSil
  7. cure gördükten sonra başkasını dinleseydim kendimle çelişirdim. yanlış mı yaptım ? :)

    YanıtlaSil
  8. you go your way, i go my way deyip ben cure'unkini daha çok sevdim diyesim geldi ama yok bahsettiğin şarkı güzel. grubu da duymamıştım bu arada dinledim biraz güzel şarkıları var.

    YanıtlaSil